Afbeelding

Uniek dubbelconcert BZB in de Trucker

Actueel 1.234 keer gelezen

Pijnacker - Op 22 december treedt BZB niet een maar twee keer op in het Pijnackerse popodium de Trucker. Met deze optredens nemen de mannen afscheid van het trouwe Pijnackerse publiek in hun eigen omgeving. De band gaat het wat rustiger aan doen en daarom biedt de Trucker je alle kans om ze nog een laatste keer live te zien.

BZB behoeft bijna geen introductie meer in Pijnacker wat al sinds jaar en dag een belangrijk 'home away from home' is voor de band. Wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent of in klein podium als de Trucker tijdens de sfeervolle unplugged optredens. BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een Oranje tent of in dit geval de Trucker moeiteloos om in een feestende massa.

Er staan dus voor zondag 22 december 2 concerten gepland: één voor 3 uur in de middag en een tweede voor half 8 's avonds. Voor beide concerten start de voorverkoop op vrijdag 25 oktober om 9 uur in de ochtend. De kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf vrijdag alleen online te koop via www.detrucker.nl/bzb.

 De Trucker heeft overigens een vol programma klaarstaan voor de laatste maanden van het jaar. Naast BZB is ook nog het volgende te zien op het podium op het Truckerplein.

26 oktober       Trucker Risktournooi
02 november   Sociale Onrust & Jerry Hormone Ego Trip
09 november   Standup Comedy Chris vd Ende
15 november   Jamsessie
16 november   The Dan the D & The Shavers
07 december   G.O.D & Durango & Downtown District
20 december   Jamsessie
21 december   Dichters in de Trucker (X-mass editie)
22 december   BZB (15.00 en 19.30)
27 december   ODEjaarsconference
28 december   Trucker Popquiz voor duo's
2020                 Mark Foggo

Alle kaartverkoop via www.detrucker.nl/tickets

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant