Afbeelding
Aanmelden kinderen

Pompoenavond bij DSVP

Actueel 704 keer gelezen

Pijnacker - De activiteitencommissie van DSVP houdt samen met het team JO14-1M een avondje pompoenen snijden en een heuse pompoen workshop. Oftewel: een gezellige avond creatief bezig zijn met pompoenen.

De kosten voor het pompoen snijden zijn 5 euro per persoon (kinderen tot 14 jaar). De kosten voor de pompoen workshop is 10 euro per persoon (ouders en kinderen vanaf 14 jaar). U moet contact betalen bij aankomst in de kantine. "Voor iedereen serveren we bij binnenkomst een kopje thee of koffie en voor de kinderen staat er limo klaar", laat de organisatie weten.

Steunen
Met het pompoen snijden en de workshop steun je gelijk JO14-1M. Met de opbrengst kunnen ze deelnemen aan een toernooi in Denemarken. Het team gaat daar spelen om de Haderslev Cup op in mei volgend jaar.

Alles op een rijtje
Wanneer is de avond: vrijdag 25 oktober 2019 van 19.00 tot en met 21.00 in de kantine van DSVP. Inschrijven doet u tot en met 20 oktober via de site van DSVP of stuur een e-mail met je naam en of je kiest voor de pompoen workshop of pompoen snijden naar: ACDSVP@gmail.com.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant