Afbeelding

Oktoberfest in Nootdorp weer een gigantisch dorpsfeest

Actueel 3.595 keer gelezen

Nootdorp - Pullen bier, dames in klederdracht en heren met leren pijpen. Alle ingrediënten waren vrijdag en zaterdag aanwezig voor een mooi feestje in de tent van Piet Vergeer. Ditmaal niet aan de Gildeweg, maar de Dobbeplas in Nootdorp!

Het feest in Duitse sferen is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een waanzinnig evenement. De kaartverkoop voor deze editie ging als een speer. In no-time waren alle tickets verkocht. De sfeer zat er van het begin tot het einde goed in en het bier liep gulzig uit de tap.

Onder anderen Otto Wunderbar, Wir Sind Spitze en DJ Jerome zorgden voor feestelijke, herkenbare Tirolerklanken. Mede door de gezellige bezoekers, beveiliging en vrolijke organisatie is de avond zonder enige wanklank verlopen. Het was tot de laatste minuut een groot feest! Dit smaakt naar meer. Officieel is nog niet bekend gemaakt of het Oktoberfest volgend jaar weer wordt gehouden, maar iedereen wordt aangeraden de social mediakanalen van het Witte Paard in de gaten te houden. Zie: wittepaard-oktoberfest.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant