Afbeelding

Beauty Center Pijnacker biedt echt van alles

Actueel 6.052 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs heeft Beauty Center Pijnacker haar deuren geopend in de Stationsstraat. In het voormalig winkelpand van Lara Mode is een heuse wellness verrezen. Werkelijk van alles is er onder één dak te vinden: een nagelstudio, Thaise massage, een kapsalon, een medisch pedicure en epileerstudio!

"Nog voordat Lara Mode in het pand zat, had ik ooit al eens het idee om een Beauty Center te beginnen in de Stationsstraat. En het liefst in dat mooie pandje. Toentertijd durfde ik het nog niet aan, maar toen Lara Mode ging verhuizen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken", vertelt Gwen de Keijzer enthousiast.

Alle dames die zich hebben aangesloten bij het Beauty Center, werkten veelal van huis uit. "Nu heb ik eindelijk collega's", lacht Gwen. "Felicia, Apple, Lahwan, Irene. Louise en Mariska", zo somt ze de andere dames op. Het Beauty Center is enorm laagdrempelig: "Een afspraak maken? Loop lekker binnen!", zegt Gwen. De openingstijden zijn ruim en de prijzen zeer scherp.

Bel voor meer informatie over de nagelstudio, Thaise massage, kapsalon, medische pedicure of epileerstudio naar: 06-41662552 of kom gewoon lekker langs in de Stationsstraat. Volg het team ook op de voet via Facebook: Beauty Center Pijnacker en blijf helemaal op de hoogte van alle activiteiten.

Beauty Center Pijnacker
Stationsstraat 16
2641GL Pijnacker
06-41662552

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant