Bedrijvengids

Yogieni voor Yoga, pranayama, meditatie en mantra zingen

YOGA IN OUDE LEEDE
Openen–verbinden–ervaren–ontspannen–bewust worden(van de adem)

De yoga op maandagavond duurt 1 uur; op vrijdagochtend een kwartiertje langer omdat we dan eindigen met een zitmeditatie van 10 à 15 minuten.
In beide sessies word je uitgenodigd en begeleid om diepe rust in jezelf te vinden d.m.v. yogahoudingen (asana's), ademoefeningen (pranayama's) en een eindontspanning van 10 minuten. Daarna drinken we thee.
Klassieke yogahoudingen worden afgewisseld met adem-, balans,- en aandachtsoefeningen. Door rust en aandacht in de bewegingen te brengen, word je je steeds meer bewust van een gevoel van ruimte in je lichaam en maakt spanning plaats voor ontspanning. De lessen zijn geschikt voor beginners, maar zeker ook voor mensen die verdieping zoeken en ervaring hebben.
In yoga gaat men ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk zijn verbonden en elkaar wederzijds beïnvloeden: een ontspannen, soepel lichaam ervaart rust en evenwicht; deze fysieke rust werkt door in het denken en leidt gaandeweg tot meer gelijkmoedigheid.
Omgekeerd heeft ontspanning in het denken een positieve invloed op het lichaam.
Hatha yoga is een rustige methode om sluimerende energie vrij te maken en overbodige spanning los te laten. Het vrij stromen van energie en het loslaten van spanning heeft een positieve uitwerking op je lichaamsgevoel en gemoedstoestand.
Al doende worden lichaam en geest in balans gebracht en wordt een gevoel van welzijn en diepe rust ervaren. Je voelt je vreugdevol en meer verbonden met jezelf.

Voor meer informatie of aanmelding (proefles gratis):
Neem contact op met ien van der Lucht via inekevanderlucht@outlook.com
of bel 06 47563925 / 015 3640023

Contactgegevens

Yogieni voor Yoga, pranayama, meditatie en mantra zingen

Oude Leedeweg 62A (in het voormalige schooltje)

2641NS Oude Leede

Tel 015-3640023

Maandagavond
Vrijdagochtend



19.30 - 20.45 uur
10.30 - 12.00 uur