Logo telstar-online.nl

Carlo Straver Culinair

Carlo Straver Culinair is een begrip in Pijnacker-Nootdorp en de regio Zuid-Holland en heeft een uitgebreid catering assortiment en een aantal succesvolle kookstudio's. De partyservice van deze cateringspecialist aan de Ambachtsweg 65 maakt van elke feest of party een geslaagd evenement. De kookworkshops staan bekend in de regio en ver daarbuiten. Persoonlijke benadering en service staan hoog in het vaandel.

Carlo Straver Culinair heeft meer dan 25 jaar ervaring en blijft steeds koploper met vernieuwingen en innovatie op culinair gebied. Carlo en zijn team staan garant voor iedere opdracht. Ook zijn Chambres d'hotes in Frankrijk is erg bekend!

Koken "Puur en Gezond op Smaak"
Sinds 1990 geeft Carlo Straver hoogst persoonlijk kookworkshop. Zijn passie voor koken kun je dan ook letterlijk en figuurlijk 'proeven'. Leer de fijne kneepjes van het koksvak en ervaar hoe je Puur en Gezond op Smaak kunt koken zonder 'pakjes en zakjes'!

Walking dinners,
Een ander belangrijk onderdeel van Carlo Straver Culinair is het verzorgen van walking dinners. Deze populaire manier van dineren,waarbij de gasten geen vaste zit- of staanplaats heeft, kun je genieten van een 4 tot wel 10 gangen menu van kleine gerechten, welke door onze bediening wordt uitgeserveerd. Heerlijk en ongedwongen!

Feesten en partijen
et de Party catering verzorgen Carlo en zijn team het complete feest. "Recepties,  open dagen, walking dinners  maar ook feestjes thuis of op het werk. Naast het culinaire verzorgen we uiteraard ook de dranken, hapjes, salades, buffetten, barbecues, de aankleding en bediening.

Gastheer op uw feest
We verwennen uw gasten op uw eigen feest en nemen uw zorgen uit handen en na afloop ziet alles er weer keurig en opgeruimd uit.
Via onze partyservice kunnen we ook al het huurmaterialen zoals bars, statafels, stoelen, tenten, servies, glas, etc. regelen.

Verzorgen, ontzorgen en bezorgen zijn onze speerpunten.

Openingstijden

Maandag tm Zondag

In Nederland:
1 Okt. t/m 15 April

In Frankrijk:
1 Mei t/m 30 Sept.


Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & ontspanning

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

H

I

K

M

N

S

T

V

W