Logo telstar-online.nl

Bregman Accountants

Wie zijn wij?
Wij zijn een ambitieuze accountants- en adviesorganisatie voor dga's en het midden- en kleinbedrijf, gevestigd in de wijk Rokkeveen in Zoetermeer. Er is bewust gekozen voor een beheerste groei van ons kantoor, zodat wij ons kunnen onderscheiden door een ruime persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Het gevolg hiervan is een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van onze dienstverlening.

Visie
Onze visie is, dat het MKB in een groot aantal gevallen meer baat heeft bij een flexibel en minder groot accountants- en advieskantoor. Een kantoor met een groot netwerk van specialisten, gemakkelijk bereikbaar en met een inloopfunctie voor de ondernemer. Een plek waar een ondernemer snel informatie kan verkrijgen en direct een beroep kan doen op adviseurs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De medewerkers van Bregman Accountants bezorgen u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat zaken tot in detail zijn geregeld. Wij voorzien u van praktisch en doeltreffend advies, afgestemd op uw onderneming.

Inderdaad, dat klinkt allemaal goed...
Maar nog beter is het, om met elkaar om de tafel te zitten en een gesprek aan te gaan over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een afspraak 079 - 363 0456 (vraag naar Daan Bregman).

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Contactgegevens

Paletsingel 34
2718NT Zoetermeer

Tel: 079-3630456
E-mail: info@bregmanaccountants.nl / daan@bregmanaccountants.nl
www.bregmanaccountants.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & ontspanning

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

H

I

K

M

N

S

T

V

W