Bedrijvengids

SNS Oostland

Bij SNS Oostland geloven we in jou

We snappen dat je van een bank meer verwacht dan alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek. Bij ons gaat het niet alleen om het geld, maar vooral om persoonlijke aandacht. Jouw groei verdient onze aandacht. Daarom: Eerst de mens. Dan het geld.

Dat zie je terug in onze 4 klantbeloften:

Onze 4 beloften

  • Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht
  • Het draait om jouw belang
  • Ons partnernetwerk staat voor je klaar
  • Jouw ontwikkeling is ons doel

Zo maken we onze beloften waar

Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Je doet 't liefst zoveel mogelijk zelf. Maar kom je er niet uit? Dan zijn onze mensen er voor je. Op de manier die jij wilt: via WhatsApp, (video)bellen of in de winkel. Persoonlijk en altijd binnen handbereik.

Het draait om jouw belang

Jij wilt er op vooruit gaan, daarom denken we mee in jouw belang. Zo bieden we niet alleen producten van onszelf. Maar ook van andere partijen als dit beter bij je past. Zo vind je bij ons ook hypotheken van andere aanbieders. Je krijgt ook handige seintjes. Bijvoorbeeld als je salaris gestort is, of als we op het punt staan om een incasso af te schrijven. Of als je hypotheekrente misschien omlaag kan.

Ons partnernetwerk staat voor je klaar

Naast je gewone bankzaken bieden we je handige aanvullende diensten en producten. Zodat je alles makkelijk in 1 keer regelt. Wil je bijvoorbeeld gaan verhuizen of je huis verduurzamen? Of hulp bij je belastingaangifte? Via je SNS Groeicoach vind je gemakkelijk de juiste aanbieders. Of we dat nu zelf zijn of daarvoor samenwerken met een vertrouwde partner. Je groeicoach helpt je ook om je geldzaken daarvoor slim te regelen.

Jouw ontwikkeling is ons doel

De wereld om ons heen verandert snel. We vinden het belangrijk dat jij daarin kunt blijven groeien. Of 't nu gaat om groei in je werk, je persoonlijke leven of je vermogen. Wij denken met je mee, nu en in de toekomst. Zo kun je bij ons voor verschillende levensfases passende (online) trainingen en workshops volgen. Bijvoorbeeld in ondernemerschap, vermogensopbouw en geld voor nu en later.

030-633 3000 voor vragen over betalen, sparen en schadeverzekeringen

06-19 75 49 35 voor vragen over hypotheken en financieel advies

Contactgegevens

SNS Oostland

Raadhuisplein 4

2641DR Pijnacker

Tel 030-633 3000

maandag         13.00 - 17.30 uur 
dinsdag            09.00 - 17.30 uur
woensdag        09.00 - 17.30 uur
donderdag       09.00 - 17.30 uur
vrijdag              09.00 - 17.30 uur
zaterdag           09.30- 16.00 uur