Logo telstar-online.nl

Slijterij & Wijnhandel De Helm

Slijterij & Wijnhandel De Helm: specialiteiten, catering en partyservice

Pijnacker – De Helm is de specialist in gedistilleerd, heeft een uitgebreid assortiment wijnen en een ruime keuze in geschenken. De partyservice en catering van deze speciaalzaak aan de Kerkweg kan van elk feest een geslaagd evenement maken. "Altijd en overal staat persoonlijk contact en service bij ons voorop."

Slijterij & Wijnhandel De Helm staat inmiddels al 51 jaar voor vakmanschap maar de tijd is zeker niet stil blijven staan in de sfeervolle winkel. Rob Kouwenhoven en het team van De Helm spelen vanzelfsprekend in op de wensen en eisen van de klanten van nu. Het assortiment groeit mee en de diensten vernieuwen en breiden uit.

Sommige zaken veranderen echter nooit. Zo is de klant bij De Helm zonder twijfel koning. "Klantvriendelijk zijn is heel belangrijk", benadrukt Rob, "het is toch bijvoorbeeld een kleine moeite om even mee te lopen om de aankopen naar de auto te brengen. Bovendien is het juist leuk werken als er goed contact met de mensen is."

Vragen staat vrij bij De Helm, graag zelfs, en een antwoord of advies volgt altijd. "Als iemand een artikel wil en wij hebben het niet in de winkel, dan gaan we ons uiterste best doen om het te regelen. Wordt er bijvoorbeeld in een restaurant een lekkere wijn geserveerd, maak er een fotootje van. Of zoekt u een speciale whisky? Wij gaan op zoek."

Feesten en partijen
Een ander belangrijk onderdeel van De Helm is een bijdrage leveren aan feesten en partijen. "Via onze partyservice kan drank besteld worden en huurmaterialen zoals taps, bars, statafels, stoelen, tenten, koelkasten, enzovoorts. De niet gebruikte drank gaat gewoon retour en de spullen worden bezorgd en opgehaald."

Met de catering verzorgen Rob en zijn team het complete feest. "Recepties, openingen, open dagen, themafeesten bij bedrijven maar ook feestjes bij mensen thuis. Naast de drank zorgen we, uiteraard in overleg, voor hapjes, salades, buffetten, barbecues, de aankleding en bediening. We ontvangen de gasten en ruimen na afloop van het feest alles weer keurig op."

Proeverijen
Origineel zijn de Pijnackerse en Nootdorpse dranken die al dan niet in cadeaupakketje met een kruikje, glas of delicatesse verkrijgbaar zijn bij De Helm. "Het Pijnackers Snoepertje is een ambachtelijke babbelaar likeur, het Pijnackers Akkefietje een heerlijke kruidige likeur met amandel en kaneel. Ook is er een speciale Nootdorpse koffielikeur genaamd Nootdorps Koffieteutje."

Nog een extra service zijn de proeverijen die deze speciaalzaak regelmatig organiseert. "In een gezellige ambiance laten we dan geselecteerde wijnen of whisky's proeven. Via de website kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Elke maand krijgt men dan een digitale nieuwsbrief waarin de aanbiedingen vermeld staan en de proeverijen worden aangekondigd."
Aan de website wordt momenteel druk en met ambitie gewerkt. "We zijn bezig met een nieuwe, sterk verbeterde versie. Hierop worden de mogelijkheden van de partyservice en catering nog beter gepresenteerd. Maar er komt ook een webwinkel met geschenken, Pijnacker-Nootdorp artikelen en per prijsklasse gesorteerde wijnen. Ook weer voor het gemak van onze klanten."

 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag08:30 - 17:00


Contactgegevens

Kerkweg 18
2641GD Pijnacker

Tel: 015-369 3434
E-mail: info@dehelm.nl
www.dehelm.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & ontspanning

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

H

I

K

M

N

S

T

V

W