Moerstee Verspreiding- bedrijvengids
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Moerstee Verspreiding

Moerstee verspreiding is een familiebedrijf en daarin zien wij heel veel voordelen; kennis, continuïteit, korte communicatielijnen en een tomeloze inzet.

Rond 1990 is B.Huijbregts het huidige bedrijf Moerstee verspreiding gestart. In die periode ging het nog vooral om het verspreiden van dagbladen.

Dion Huijbregts heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen en inspelend op de vraag in de markt, ook de koers wat veranderd. Het verspreiden van dagbladen bleef uiteraard een onderdeel van het bedrijf, maar de focus werd nu ook gelegd op het verspreiden van huis-aan-huisbladen en folders in de regio. Het bleek een juiste beslissing.

Doordat steeds meer klanten ons wisten te vinden en de explosieve groei in de hoeveelheid folders en huis-aan-huisbladen, is het bedrijf in 2010 omgezet in een besloten vennootschap. Ook de verspreidingsregios zijn steeds verder uitgebreid, klik hier voor het huidige verspreidingsgebied.

Een groeiend bedrijf heeft behoefte aan een groter onderkomen en in mei 2012 is Moerstee verspreiding verhuisd naar het huidige adres aan de Boezemweg 21b te Pijnacker. Een plek waar we ons thuisvoelen, waar we de ruimte hebben en als logistieke locatie het niet beter hadden kunnen treffen.

Juist omdat Moerstee verspreiding een familiebedrijf is, zien wij heel veel voordelen; kennis, continuïteit, korte communicatielijnen en een tomeloze inzet. Wij hebben aan een half woord genoeg en de ervaring is er met de paplepel ingegoten.
Snel, betrouwbaar en flexibel zijn de kernwoorden van onze manier van werken, we denken mee, doen wat we beloven en doen het snel. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner in het verspreiden van hun boodschap, informatie en aanbiedingen.

OpeningstijdenContactgegevens

Boezemweg 21
2641KG Pijnacker

Tel: 015-3694070
E-mail: loes@moersteeverspreiding.nl
moersteeverspreiding.nl/
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Schoonheidssalon

Sport & ontspanning

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

H

I

K

M

N

S

T

V

W
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>