Logo telstar-online.nl

Ramsaroep Advocatuur – Meester Ram

Ramsaroep Advocatuur – Advocaat Meester Ram

Juridisch advies voor particulieren en MKB-ondernemers

Snel, betrouwbaar en deskundig advocaat nodig
voor een verrassend lage prijs?
Juist in de avond en het weekend! Mail, bel of stuur een WhatsApp bericht.

U heeft te maken met echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling of iets dergelijks? U dreigt te worden ontslagen of u bent reeds ontslagen, u krijgt geen of te weinig uitkering, iemand weigert u te betalen of u wordt onterecht aangesproken voor een rekening, u wilt een overeenkomst afsluiten of juist opzeggen, u heeft problemen met uw onderneming of u wilt het risico op juridische problemen met uw onderneming voorkomen? U bent gedagvaard door het OM of door een bedrijf of particulier? Voor elk juridisch probleem geef ik u eerlijk en deskundig advies. Ik doe ook al uw mulderzaken (z.a. verkeersboetes). Zo nodig procedeer ik namens u en zorg ervoor dat uw belangen worden verdedigd bij de rechter.

Familierecht, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Strafrecht.

Mijn tarief is 150 euro per uur, plus 5% kantoorkosten plus 21% btw. Kunt u geen advocaat betalen? Ik ben High Trust Partner van de Raad voor Rechtsbijstand en vraag namens u gesubsidieerde rechtsbijstand aan (toevoeging). Moet u de kosten zelf betalen, dan kunnen wij ook een vaste prijsafspraak maken.

Ik behandel uw zaak met passie en ben elke dag bereikbaar van 9:00 uur tot 22:00 uur en ook op zaterdag van 10:00 tot 18:00! U kunt ook een afspraak maken via de e-mail of WhatsApp en indien nodig kom ik  gewoon bij u langs in heel Nederland. Mijn kantoor is gevestigd te Wassenaar aan de Langstraat 58B en maak ook regelmatig afspraken in Nootdorp, Ypenburg, Pijnacker, Rijswijk en Delft!

Bel /SMS 0611-6419-60 /  of mail op info@MeesterRam.nl. Voeg ons toe op WhatsApp 0611-6419-60

 

Contactgegevens

Langstraat 58B
2242 KN Wassenaar

Tel: 06-11641960
E-mail: A.Ramsaroep@ramsaroepadvocatuur.nl
www.MeesterRam.nl
www.facebook.com/ramsaroep
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & ontspanning

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

H

I

K

M

N

S

T

V

W