Trioconcert Happy in Music
Trioconcert Happy in Music

Trioconcert Happy in Music

zaterdag 2 maart 2024 20:00 tot 22:00

Zaterdagavond 2 maart 20 uur treden er in het Stanislascollege Pijnacker aan de Sportlaan maar liefst drie orkesten op. Geen thema deze keer, maar muziekstukken waar leden zelf happy van worden. En we hopen dat dat ook voor het publiek geldt!

Het aspirantenorkest van Excelsior trapt af met onder andere King Arthur en Fata Morgana. Daarna speelt Harmonie Excelsior onder leiding van Harry Tazelaar. Op het programma staan stukken die origineel voor harmonie geschreven zijn, waar onder Slavia.  Daarnaast ook enkele bewerkingen, zoals muziek van Robbie Williams. Fanfare Concordia sluit af onder leiding van Paul van Gils.  Zij spelen onder meer Anima Negra en The Bass in the Ballroom, een mooie solo voor bastuba.

We hebben er zin in, we hopen op een grote opkomst! Lijkt het je leuk om ook bij onze vereniging muziek te maken? Je bent van harte welkom! Kijk op onze site www.excelsiorpijnacker.nl of loop eens binnen op de maandagavond!

Zaal open: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur

Entree: 12,50 euro incl. drankje

Locatie