Lunchconcert 18 februari Ontmoetingskerk
Lunchconcert 18 februari Ontmoetingskerk n.b.

Lunchconcert 18 februari Ontmoetingskerk

zondag 18 februari 2024 12:00 tot 13:00

Na het drukbezochte concert op 21 januari met Klezmermuziek is het 18 februari tijd voor Tango muziek. Op die 18e februari speelt het Ottoni blazersensemble: ‘de Tango Salon’ in de Ontmoetingskerk in Pijnacker. Tango’s van natuurlijk Piazzolla maar ook van andere componisten zoals Strawinsky, Pugliese en Malando. Alle tango’s worden gespeeld in eigen arrangementen.

In 1993 richten de twee trompettisten Hans en Peter het ensemble op. Na verschillende wisselende bezettingen heeft het nu al enkele jaren een vaste bezetting als koperkwartet.

In 2018 vierde het kwartet zijn 25 jarig jubileum. Een compositie opdracht werd gegeven aan de Componist Willem Boogman die een vijfdelig stuk voor koperkwartet en orgel schreef. Deze compositie heeft Ottoni veel uitgevoerd en het staat nog steeds op het programma samen met werken van Monnikendam en Andriessen.

Voor het nieuwste programma de Tango salon is de medewerking gevraagd van de fluitiste Mirjam van der Maas. De musici zijn: Mirjam Van Der Maas, dwarsfluit en alt dwarsfluit, Peter van Os, trombone en accordeon, Bart Brinksma, hoorn, Hans van Eijk, trompet, Peter Leydekkers, trompet.

Komt u voor de eerste keer naar een lunchconcert in de Ontmoetingskerk? Dit is de gang van zaken: Datum zondag 18 februari a.s. Plaats: Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91,Pijnacker. Aanvang 12 uur, zaal open: 11.40 uur. De toegang is gratis. De concerten duren ongeveer een uur. Bij tijdige binnenkomst is er voor de bezoekers een kopje koffie of thee al dan niet met een boterhammetje of krentenbol. Gratis. Na afloop bieden wij een drankje en een knabbeltje aan, ook gratis! De muziek is belangrijk maar elkaar ontmoeten is, wat de organisatie betreft, zeker zo belangrijk. Na afloop van het concert is er een vrijwillige inzameling ter dekking van de kosten. U bent van harte welkom!

Locatie