Afbeelding
eigen foto

Repair Cafe Nootdorp

zaterdag 17 februari 2024 17:44 tot 18:44

Gezelligheid, reparaties en een warme trui   

Het nog koude februari vraagt om wat gezelligheid en een warme trui. Wij staan klaar voor u; op zaterdag 17 februari is ons repair café geopend. We kunnen weer aan de slag met alles wat u nog de moeite waard vindt om te repareren. Deze maand hebben wij speciale aandacht voor kledingreparaties. Is uw warme trui kapot, of mist er een knoop aan uw jas? 

Ook kunt u natuurlijk weer met uw andere kapotte apparaten komen. Het computer repair café is er ook weer bij, dus ook met het opschonen van laptops en telefoons kunnen we u helpen. Dus wilt u overbodige informatie, data van uw telefoon af halen, op schonen zodat de batterij weer langer meegaat en er weer plek is voor apps en foto’s om op te slaan. Of wilt u terecht voor kapotte spelcomputer en consoles. Maar we zijn er ook voor vragen en diverse software problemen op uw laptop of pc. Want weggooien? Mooi niet! 

Dus kom gezellig langs op zaterdag 17 februari en laat ons u helpen om uw geliefde items nieuw leven in te blazen. We verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee terwijl we samen aan de slag gaan. Tot dan! 

Vanaf 10 uur staan de reparateurs klaar om uw kapotte spullen te repareren. We kijken samen wat er gemaakt kan worden. Tijdens het wachten bieden wij voor 1 euro een kopje koffie aan met een koekje.

Na een geslaagde reparatie wordt een donatie op prijs gesteld om onze vaste lasten te kunnen bekostigen. Het Repair Cafe is elke derde zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur en vindt plaats in Kindcentrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp. Meer info: kijk op www.facebook.com/RepairCafePijnackerNootdorp , of mail met repaircafepn@gmail.com

Locatie