Durf jij het avontuur van Valentijnsdaten aan?
Durf jij het avontuur van Valentijnsdaten aan? Christine Filip

Valentijnsdaten in De Verkeerstoren

woensdag 14 februari 2024 19:00 tot 22:00

Speciaal voor deze Valentijnsdate-avond 14 februari zal de Verkeerstoren van Nootdorp geopend zijn om je mee op stap te nemen met de Mini-Liefdesmarathon. Deze Liefdesmarathon is een mini-avontuur waarin je door het stellen van vragen en elkaar diep in de ogen kijken, jezelf en een ander ontmoet in het diepst van je hart en ziel. Net zoals je vroeger onbevangen durfde te spelen, ga je jezelf nu opnieuw open stellen voor spontaniteit en vriendelijk samenzijn.

Deze Mini-Liefdesmarathon is o.a. eerder gegeven tijdens het Feest in de Vinex in Den Haag waarbij het een bijzonder fijne ervaring bleek voor veel deelnemers. Voormalig Stadsdeeldirecteur Leidschenveen-Ypenburg Petra Sevinga zegt hierover: ‘Fijne verbinding die door deze methode ontstaat’.

Voor wie:

Voor singles, koppels en ‘anders’. Gelet op de vragen die gesteld worden is deze avond vooral geschikt voor alle 25+’ers. 

Alle Valentijnsdates worden uitgenodigd om mee te doen met het wisselen van de Liefdesmarathonpartners.

Mensen die als koppel komen en romantisch met elkaar deze Valentijnsdate als koppel willen beleven zijn natuurlijk ook welkom.

Dresscode:

Iets roods.

Wat je krijgt:

Een muzikaal Valentijnswelkom met een sprankelend welkomsdrankje.

De avond wordt culinair aangekleed met lekkere, verrassende Valentijnshapjes van De Verkeerstoren. Dieetwensen graag bij aanmelding aangeven. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

De begeleiding van deze Mini-Liefdesmarathon is in handen van Liefdescoach Christine Filip, gespecialiseerd in Liefdescommunicatie in langdurige liefdesrelaties. Haar rots in de branding, Gerard, steunt haar op de achtergrond met hand en spandiensten. Alle deelnemers krijgen na de verrassende en positieve afsluiting, een persoonlijk certificaat van deelname.

Wat je niet krijgt:

Datgene waar de deelnemers van Lang leve de Liefde het meeste bang voor zijn: ongemakkelijke stiltes. De ervaring is dat binnen deze veilige setting met luisteren en samen stil zijn, mensen zich zo goed durven open te stellen dat het uitdagend wordt om de gezelligheid te stoppen...

Wat je zelf meeneemt:

Een gedicht of woorden van jezelf of van een ander dat over de liefde gaat op een mooi vel papier of kaart, bedoeld om weg te geven. Maximaal 50 woorden.

Een speciale Valentijnsavond:

Wil je een leuke Valentijnsavond en eens wat anders dan ‘gewoon uit eten’, iets nieuws en gezelligs. Dit is ook een leuk verrassingsuitje voor je lief, een goede vriend of familielid. Meld je snel aan voor jouw Valentijns­avontuur. Want je weet dat liefde een werkwoord is zoals de beroemde relatietherapeut Esther Perel dat zo mooi zegt, toch? Hoe gepassioneerd werk jij aan een uniek en mooi liefdesverhaal?

Locatie:

De locatie voor de avond is de voormalige verkeerstoren van vliegveld Ypenburg.Gratis parkeren.

Kosten:

€ 29,95 p.p.

Aanmelden:

https://studiopantarhei.nl/evenement/valentijns-daten-voor-iedereen/

Locatie