Demonstraties in de buitenlucht
Demonstraties in de buitenlucht Foto Han Geijp

Overal in het dorp is Verbeelding!

zaterdag 23 september 2023 11:00 tot zondag 24 september 17:00

Het weekend van 23 en 24 september staan Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede bol van de culturele en kunstzinnige activiteiten. Voor de 30ste maal zijn op tientallen locaties exposities te bewonderen en optredens bij te wonen. In het Emmapark in Pijnacker is een maand lang een beeldenexpositie. Op zaterdagavond is er een concert in de Pijnackerse Dorpskerk. Het Raadhuisplein is in Pijnacker het centrale punt met creamarkt en optredens, in in Nootdorp vooral bij CulturA&Zo, in de Oude Leede het Oude Laarsje en in Delfgauw op diverse locaties, net als in de overige kernen. En alles is altijd gratis!

Kijk voor alle informatie en inschrijvingen op www.deverbeelding.nu

Locatie