Dutch Rock Lab
Dutch Rock Lab Cultuurlab

Cultuurlab Presents : Dutch Rock Lab

vrijdag 22 september 2023 20:00 tot zaterdag 23 september 1:00

In September starten we met de eerste Dutch Rock Lab..

In de Dutch Rock Lab kan je verschillende soorte bandjes tegen komen die hun muziek aan het publiek wil laten horen.. Van Rock tot Metal en van Metal tot Punk, het zal er allemaal tussen zitten.. 

22 September staan de volgende band op het programma :

Artemis :

Power Trio Artemis is opzoek nar de grenzen van de rock en metal. Ze lokken je in de val met groovy riffs, maar ieder nummer is raarder, zwaarder en heftiger dan de vorige. Artemis is kracht, jeugd, woede, vreugde en liefde.

The Nectar Effect :

The Nectar Effect is het voorheen onbeschreven moment waarop muziek één wordt met de luisteraar. Het Leidse alternative rock trio bestaande uit Koen van Leeuwen, Ophir Waasdorp en Luc Zwinkels weet die ervaring in een dynamische liveshow op te wekken door middel van hun muzikale originele composities en hun knallende energie. Zowel blues- en funkrock als grunge komen allemaal samen in meezingbare, dansbare of moshbare liedjes. Picture this: als er een kruisbestuiving tussen Muse, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers en Radiohead mogelijk zou zijn geweest, dan was The Nectar Effect daar het zoete product van! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de release van de drie debuutsingles van de band, die in de tweede helft van 2023 zullen worden uitgebracht op Spotify.

Salesmen :

Salesmen is een rockband die invloeden put uit tientallen jaren rockmuziek met bands als Led Zeppelin, Triggerfinger, Pink Floyd, Supertramp, Tom Waits, Jack White, Wolfmother, Alice In Chains en LCD Soundsystem. Salesmen zijn ook live op hun best.

Tickets voor Dutch Rock Lab kosten €6,00(Inc. €1,00 Service kosten en LET OP!!!Kaartjes Alleen Online Verkrijgbaar) https://www.ticketkantoor.nl/shop/DRL