FitStap Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw
FitStap Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw N.E. Vermaas

Gezond in beweging met FitStap

dinsdag 19 september 9:30 - 11:00

FitStap is een nieuw, laagdrempelig en uniek landelijk beweegprogramma nu ook geland in Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal. En daarbij gaan wij jou helpen. FitStap is er voor iedereen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is er voor jou! En – belangrijk – FitStap is leuk én haalbaar!

Fitstap coaches Natasja (Nootdorp) en Beatrix (Pijnacker-Delfgauw) starten dinsdagochtend 5 september 9.30 in Nootdorp, dinsdagavond 19.00 in Pijnacker en donderdagochtend 9.30 in Delfgauw met een kennismaking FitStap. De weken erna start het volledige programma in de drie dorpskernen. Maximaal 10 deelnemers per groep.

FitStap wordt ondersteund door de gemeente Pijnacker-Nootdorp en andere lokale partijen in drie dorpskernen Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw en wordt ook mogelijk gemaakt voor mensen met een kleine beurs. Voor meer info kun je terecht op www.getinmotion.nl en www.wandelenismeer.nl.