Afbeelding
CulturA & Zo

Film met Rocketman met aansluitend live muziek

zaterdag 10 juni 2023 20:00 tot 23:00

De film

‘Rocketman’ vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster. 

Live muziek door Maarten Bakker

Na de film kunt u nagenieten in cultuurcafé Ont-Moeten van live muziek. De Pijnackerse Maarten Bakker is een virtuoos vertolker van de liedjes van Elton John, dus er kan na afloop stevig meegezongen worden!

Kaartjes

Kaartjes kosten 20 euro en hiervoor krijgt u de film te zien in de theaterzaal van CulturA & Zo, een drankje en aansluitend live muziek. Boek de kaartjes op www.culturaenzo.nl/agenda.


Locatie