Afbeelding
foto Bart Ennema

Lezing over en excursie naar Japansetuin in Clingendael

woensdag 3 mei 2023 10:00 t/m 16:30

Elke voorjaar is de Japanse tuin in Clingendael voor korte tijd toegankelijk voor liefhebbers.               Bart Ennema wil u in een lezing en daarna ook werkelijk, meenemen voor een wandeling door de tuin. Hij zal u daarbij vertellen over dat wat er wel is maar niet altijd te zien is. De achtergrond van onderdelen en planten van de tuin legt hij nader uit en ook de theeceremonie komt uitgebreid aan bod.

Wilt u meer weten over de Sneeuwlantaarn, de Tsukubai, de waterloop, de kraanvogelstenen en de plaats van de Wisteria? Dan nodigen we u uit om op woensdag 3 mei om 10.00 u. te komen luisteren naar zijn lezing in het Welzijnscentrum Keizershof, Floralaan 102. Daarna serveren we een eenvoudige lunch en vervolgens gaan we met de Sponsorbus naar de tuin in het park Clingendael. Omstreeks 16.30 uur zullen we weer terug zijn bij het Welzijnscentrum Keizershof.

Het is noodzakelijk dat u zich  van tevoren bij de SWOP opgeeft.  U kunt aan de zaal betalen met pin. De kosten zijn €25,= voor de lezing inclusief koffie/thee, de lunch, busvervoer en bezoek aan de Japanse tuin in den Haag .

Helaas is de tuin voor gebruikers van een rolstoel of rollator slechts gedeeltelijk toegankelijk.

Opgeven bij de SWOP kan via email: info@swop.nl, telefonisch 015-3699699 of aan de balie in de Schakelaar mr. Dr. Van den Helmlaan 11 Pijnacker

We hopen u te zien.

Locatie