Golden Circle Ensemble weer in Pijnacker

vrijdag 26 mei 2023 20:00 t/m 21:00

Op zaterdag 26 mei bezoek het Golden Circle Ensemble Pijnacker weer. Het ensemble bestaat uit jonge mensen; studerend of net afgestudeerd aan een conservatorium. Bijzonder aan het ensemble is dat het samengesteld is uit vele nationaliteiten die samensmelten in de gezamenlijke taal die muziek heet. Met elkaar proberen deze mensen u te laten voelen wat muziek met u kan doen. Daarvoor zijn de aria’s en koorwerken  die met dit ensemble gezongen worden uitermate geschikt. Kom en ervaar dat deze zangers u in het hart kunnen raken. 

John Bakker de dirigent van het Golden Circle Ensemble is de director of music van The American Protestant Church of The Hague. Hij heeft over de hele wereld vele orgelconcerten gegeven en concerten als dirigent van vocale ensembles. Sinds dit jaar is John dirigent van het christelijk mannenkoor “De Verenigde zangers” en van het gemend zangkoor “Joy” in Barendrecht. 

Verder werken mee:  Gunda Leine (sopraan), Carolina Alves Luis (alt), Joäo Silva (bariton), Hue Blanes (tenor).

Het Golden Circle Ensemble is al meerdere keren in de Dorpskerk geweest. De concerten zijn prachtig, verrassend en ráken. Aan te bevelen dus. Na geweest te zijn, wilt u de volgende keer niet missen.

De toegang bedraagt 10 euro. De concerten worden gegeven ten behoeve van het behoud en onderhoud van het Dorpskerkorgel. 


Locatie