Filatelisten Pijnacker-Nootdorp komen weer bij elkaar

maandag 3 april 2023 19:30 t/m 22:00

Maandagavond 3 april is er weer een bijeenkomst van onze club. Deze datum is in tegenstelling van ons systeem, omdat maandag10 april op 2 de Paasdag valt. De zaal van de Acker is open om 19.30 uur. Dan is er volop gelegenheid om in de dubbeltjeshoek je manco,s op te zoeken en bij te kletsen met je collega,s verzamelaars. Om 20.15 uur opent de voorzitter de bijeenkomst en daarna is er de bekende veiling van ca 100 mooie postzegelkavels. Inmiddels heeft onze lootjesverkoper ook zijn best gedaan. Na de veiling worden de gekochte kavels afgerekend en kan de trekking van de loterij beginnen van ook allemaal postzegelprijzen. En weer daarna is er de trekking van de heel mooie aanwezigheidsprijs. Wilt u ook eens bij ons komen kijken? U bent altijd welkom. Vraag dan wel even naar de voorzitter. De voorzitter sluit meestal zo rond de 22.00 uur onze bijeenkomst. U vind ons in het gebouw De Acker, Park Berkenoord 2 te Pijnacker.

Tot ziens, Jan van der Haar.

Locatie