Foto Ad Novum
Foto Ad Novum nvt

Lunchconcert zo. 26-mrt met Ad Novum

zondag 26 maart 2023 12:00 t/m 13:00

Dit keer op de 4e zondag van de maand is er op 26 maart a.s. weer een lunchconcert in de Ontmoetingskerk. Het is fijn dat steeds meer mensen deze concerten bijwonen en ook dit keer is er weer een mooi programma samengesteld. Het koor Ad Novum zal, onder leiding van hun dirigent Peter van der Leeuw, het concert verzorgen. De concerten rond Pasen en Kerst worden, als vanzelf, gevuld met muziek passend bij het betreffende feest. Dus dit keer zal er passiemuziek klinken. Er zal muziek klinken van 16 verschillende componisten. De meeste werken worden door het koor gezongen. Zij zingen alles zonder muzikale begeleiding; a capella dus! Eén van de organisten van de Ontmoetingskerk, dhr. Arend van der Toorn, zal een viertal korte intermezzi op orgel spelen.

Op het programma staan o.a. ‘Magnificat’, ‘Ubi Caritas’, ‘Stabat Mater’ en ‘Verleih uns Frieden’.

Zoals altijd begint het concert om 12 uur. Vanaf 11.30 uur staat er een kopje koffie/thee klaar al dan niet met een boterhammetje en/of krentenbol. Na afloop (rond 13.00 uur) wacht een drankje en een knabbeltje om nog even na te praten en elkaar te ontmoeten. Toegang en consumpties zijn gratis. Wel houden wij aan het eind van het concert een vrijwillige inzameling om de kosten te dekken. Dat kan ‘cash’ bij de uitgang of via de QR-code op het programmaboekje. U bent van harte welkom!

Locatie