Basisschool OMNIA in Nootdorp
Basisschool OMNIA in Nootdorp Basisschool Omnia

Open ochtend op Basisschool OMNIA in Nootdorp

vrijdag 24 maart 2023 9:00 tot 12:00

In de week van 20 t/m 24 maart vindt de ‘Week van Openbare Scholen’ plaats. In deze jaarlijks terugkerende week worden het unieke karakter en de kernwaarden van het openbaar onderwijs onder de aandacht gebracht. Scholen laten zien dat het openbaar onderwijs staat voor gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting. 

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp openen drie scholen van Scholengroep Holland die week om beurten een ochtend hun deuren. Misschien hebt u altijd al eens binnen willen kijken bij de school in uw buurt of bent u op zoek naar een school voor uw kinderen? Dan is dit uw kans. Eenieder die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

OMNIA biedt kinderen een veilige, uitdagende leeromgeving. Bij OMNIA hebben ze hart voor de kinderen en ze laten hen op hun eigen niveau met plezier leren en groeien. Vanuit thema’s leren de kinderen onderzoekend leren en leren ze hun talenten optimaal te ontwikkelen. Binnen de school wordt veel structuur geboden en er wordt nauw samengewerkt met de ouders. De kinderen krijgen goed onderwijs, met een balans tussen kennis en creativiteit. En natuurlijk wordt er tijd gemaakt voor plezier en het vieren van successen – én af en toe een feestje.

Voor meer informatie over de school kunt u terecht op de website: www.basisschoolomnia.nl.

Komt u ook gezellig langs op vrijdagochtend 24 maart?

Adres: De Poort 6 in Nootdorp.

Locatie