OBS De Meander in Delfgauw
OBS De Meander in Delfgauw OBS De Meander

Open ochtend op OBS De Meander in Delfgauw

donderdag 23 maart 2023 9:00 t/m 12:00

In de week van 20 t/m 24 maart vindt de ‘Week van Openbare Scholen’ plaats. In deze jaarlijks terugkerende week worden het unieke karakter en de kernwaarden van het openbaar onderwijs onder de aandacht gebracht. Scholen laten zien dat het openbaar onderwijs staat voor gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting. 

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp openen drie scholen van Scholengroep Holland die week om beurten een ochtend hun deuren. Misschien hebt u altijd al eens binnen willen kijken bij de school in uw buurt of bent u op zoek naar een school voor uw kinderen? Dan is dit uw kans. Eenieder die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

De Meander is een open, veilige en warme school waar iedereen welkom is en waar het prettig spelen en werken is. De Meander speelt in op de onderwijsbehoeften van ieder kind om zo zijn of haar talent optimaal te kunnen ontwikkelen. ‘De Meander zijn we samen’ is het motto van de school: samen werken, samen leren en samen vieren. Ook de ouders spelen hierin een belangrijke rol. Creativiteit, zelfstandigheid en respect voor elkaar zijn de kernwaarden van de school. Er wordt gewerkt met een uniek maatjessysteem en met coöperatief leren.

Voor meer informatie over de school kunt u terecht op de website: www.demeander-delfgauw.nl.

Komt u ook gezellig langs op donderdagochtend 23 maart?

Adres: Florijnstraat 3 in Delfgauw.

Locatie