OBS De Bonte Tol in Pijnacker
OBS De Bonte Tol in Pijnacker OBS De Bonte Tol

Open ochtend op OBS De Bonte Tol in Pijnacker

woensdag 22 maart 2023 9:00 t/m 12:00

In de week van 20 t/m 24 maart vindt de ‘Week van Openbare Scholen’ plaats. In deze jaarlijks terugkerende week worden het unieke karakter en de kernwaarden van het openbaar onderwijs onder de aandacht gebracht. Scholen laten zien dat het openbaar onderwijs staat voor gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting. 

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp openen drie scholen van Scholengroep Holland die week om beurten een ochtend hun deuren. Misschien hebt u altijd al eens binnen willen kijken bij de school in uw buurt of bent u op zoek naar een school voor uw kinderen? Dan is dit uw kans. Eenieder die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

De Bonte Tol is een kleurrijke school waar je mag zijn wie je bent. Ieder kind is uniek en daar past De Bonte Tol haar onderwijs op aan. De lessen wordt afgestemd op de onderwijsbehoeften en leerstijlen van het kind. Kinderen worden voorbereid op een maatschappij waarin zelfkennis, zelfstandigheid, over (lands-)grenzen heen kijken, samenwerken en écht contact kunnen maken belangrijker zijn dan ooit. Samen met het kind en zijn/haar ouders haalt De Bonte Tol het beste uit ieder kind.

Voor meer informatie over de school kunt u terecht op de website: www.debontetol.nl.

Komt u ook gezellig langs op woensdagochtend 22 maart?

Adres: Gantellaan 5 in Pijnacker.

Locatie