Afbeelding
Bron SWOP logo

Informatie avond Osteoperose

dinsdag 21 februari 2023 19:30 tot 22:00

De SWOP organiseert een informatieavond over Osteoperose voor alle leeftijden

De Osteoporose Vereniging is dé onafhankelijke belangenorganisatie voor mensen met osteoporose, osteopenie en fracturen en hun naasten. We vertegenwoordigen meer dan een miljoen patiënten. De vereniging is een organisatie van, voor en door patiënten. De wensen, behoeften en ervaringen van patiënten bepalen wat we doen en wat onze inzet is. Deze ervaringen, behoeften en wensen halen we op via ons vragenteam, onze webinars, bijeenkomsten en achterbanraadplegingen. De actieve steun van onze leden en donateurs en onze sponsoren maken dit mogelijk.

Met de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers maken we ons hard voor betere zorg en betere kwaliteit van leven van mensen met osteoporose. Dit doen we door:

Het geven van informatie aan mensen met osteoporose of osteopenie en maar ook aan zorgverleners.   Het organiseren van onderling contact en delen ervaringsverhalen.  Het behartigen van de belangen van mensen met osteoporose.  

De informatie avond zal worden gegeven door Mevr. Marianne van der Zalm, lid van ons Vragenteam en oud-voorzitter van onze vereniging,

Een overzicht van de problematiek, diagnostiek en praktische adviezen en oplossingen.

Wat is het, wat zijn de klachten, de behandeling en de belangrijke rol van Eigen Regie. Je bent zelf de belangrijkste schakel in de behandeling en de rest van je leven met zwakke botten.

Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen.

Meer informatie info@swop.nl tav Monique Segijn

Locatie