sportief wandelen over bospad
sportief wandelen over bospad J.B. Vermaat

Sportief wandelen Nootdorp

vrijdag 8 december 10:00 - 11:30

Voor iedereen en met name SENIOREN die meer sociale contacten willen en vitaler in het leven willen staan en even willen ontspannen. Door een paar uur in de natuur te wandelen en lekker sportief bezig te zijn. Sportief wandel is wandelen met oefeningen in verschillende tempo’s waarbij altijd nog adem overblijft om een gesprekje te voeren. Want wandelen blijft een sociaal gebeuren. Na afloop praten we nog gezellig na onder het genot van een drankje.

Het enige wat je nodig hebt is wat motivatie en tijd, een paar (wandel) schoenen en lekker zittende kleding, waarin je je goed kunt bewegen.

Wil je meer weten of je aanmelden voor een proefles? Ga dan naar https://www.stichtingsportiefwandelennootdorp.nl