Sint in Delfgauw
Sint in Delfgauw Eigen foto

Sinterklaas in Delfgauw

zaterdag 25 november 2023 11:00 tot 12:30

Zaterdag 25 november is het weer zover: Sinterklaas komt met zijn Pieten naar Delfgauw!

Net als ieder jaar heeft de goede Sint er ook dit keer weer veel zin. De Sint kijkt ernaar uit om al jullie vrolijke gezichten te zien. De Pieten kunnen bijna niet wachten om al die bergen strooigoed uit te delen. 

Dus lieve kinderen, zorg dat je erbij bent! Neem je opa’s, oma’s, ouders, verzorgers, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee om er samen een mooi feest van te maken!

De intocht begint om 11.00 uur op het Saaymans Vaderplein. Daarna gaan de Sint en de Pieten lopend via de Noordeindseweg, de Zuideindseweg, de Pauwmolen en de Kreekrug naar het Gouden Rijderplein. Uiteraard rijdt ook dit jaar de Pakjestrein weer mee en daarin is vast nog een plaatsje voor je vrij!

De Sint zal rond 11.45 uur aankomen op het Gouden Rijderplein, waarna de feestelijkheden in het WoZoCo zullen worden voortgezet. 

Het belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden met heel veel Pieten, vrolijke Sinterklaasliedjes, leuke dansjes en nog veel meer gezelligheid!

Rond 12.30 uur zullen de Sint en de Pieten hun weg weer vervolgen en zal het feest ten einde zijn. We maken er weer een mooi feest van!