Orgelconcert door Jelle Bakker
Orgelconcert door Jelle Bakker Henk Rolvink

Orgelconcert (thema TV-, musical- en filmmuziek)

zaterdag 25 november 2023 15:00 tot 16:00

Dit is een laatste concert van een reeks van 6 concerten die dit jaar georganiseerd zijn door de Vereniging Noitdorpsch Historien. Het orgel in de Dorpskerk in Nootdorp is een uniek exemplaar en nadat deze is gerestaureerd hebben een aantal organisten al verschillende soorten muziek ten gehore kunnen brengen. Dit keer is het de beurt aan Jelle Bakker (organist van De Toevlucht Ypenburg). Hij zal diverse TV-, musical- en filmmuziek spelen. A.s. muziek van de films Amadeus, Forrest Gump en een James Bond film zullen aan bod komen. 

Het concert is gratis toegankelijk. Na afloop wordt er wel een collecte gehouden voor een vrijwillige bijdragen. 

Dit jaar sluiten we op een mooie manier de reeks van 2023 af. En in 2024 zullen weer 6 concerten georganiseerd gaan worden. 

Locatie