Afbeelding
Caroline Grootenboer en Victor van Leeuwen

Bijeenkomst Cultuurplatform. Denk jij mee?

dinsdag 21 november 2023 20:00 tot 22:30

De avond openen we om 20.00 uur met gastspreker Soesja Pijlman van Kunstgebouw. Zij geeft voorlichting over ‘van goed idee naar gefinancierd project’.  Als je nu een goed idee/plan hebt hoe krijg je dit dan ook gerealiseerd? Soesja neemt de deelnemers mee in het maken van een goed projectplan, het financieren van een project, (subsidies, fondsen) en geeft inzicht en tips hierover.

Vervolgens gaan we als Cultuurplatform om 21.00 uur met elkaar in gesprek over de toekomstige gemeentelijke en culturele belangen. We nemen de uitkomsten mee in onze adviezen aan de gemeente.

Thema 1: Zichtbaarheid

Welke kanalen zijn er?Wie gebruikt welke?Wat kan er verbeterd worden?Is er samenwerking mogelijk en hoe dit vorm te geven.

Thema 2: Maak de maatschappelijke en economische waarde van kunst en cultuur concreet! Weet je wat er al is? Waar liggen de kansen?

Waarom is het belangrijk? Ken je voorbeelden met een relatie met het sociale domein zoals school, zorg, ouderen etc.Welke kansen zie je?Welke drempels zijn er?

Je bent vanaf 19.30 uur welkom in CulturA, Dorpsstraat 7 in Nootdorp.


Iedereen is welkom. Meld je aan door te mailen naar: cultuurpijnackernootdorp@gmail.com 

“Via kunst en cultuur kun je vastgeroeste ideeën loswrikken en zorgen dat mensen anders             naar iets gaan kijken, zich in elkaar gaan verplaatsen.”
Colin van Heezik, Nederlands journalist 1977

Locatie