Lezing over persoonlijk jaarverslag duurzaamheid

donderdag 29 september 2022 20:00 t/m 22:00

Wil je minder energie verbruiken of minder plastic afval weggooien? Heb je al een aantal stappen genomen om duurzamer te leven en zoek je naar wat je verder nog kunt doen? Op donderdag 29 september 2022 geeft Henk Tetteroo een lezing over hoe hij met een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk probeert te leven. Deelname is gratis.

Spreker Henk Tetteroo, Delftenaar, lid van NMP en al vijftig jaar actief in de milieubeweging, geeft ons informatie waarom het noodzakelijk is duurzaam te leven en deelt zijn ervaringen. Henk maakt al negen jaar een persoonlijk jaarverslag over zijn eigen duurzaamheid. Hij noteert hoeveel energie en water hij gebruikt, hoeveel hij reist, maar ook hoeveel fruit zijn fruitbomen opbrengen. Hij deelt praktische tips en laat zien welke maatregelen hij neemt. Ook legt hij uit hoe je je mondiale voetafdruk kunt berekenen.  

De lezing is op donderdag 29 september 2022 in Het Kruispunt, Julianalaan 40, Pijnacker. De inloop is om 19:30 uur, start van de lezing om 20:00 uur (tot circa 22:00 uur). Wil je je svp aanmelden via activiteit@nmpijnacker.nl, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen?