Toneelvereniging Molen de Roos speelt 'Een doos vol kruimels'
Toneelvereniging Molen de Roos speelt 'Een doos vol kruimels'

Toneelvereniging Molen de Roos speelt ‘Een doos vol kruimels’

zaterdag 24 september 2022 20:00 t/m 21:30

‘Een Doos vol Kruimels’ vertelt het verhaal van een verlopen, uitgerangeerde zangeres, die na een geslaagde ontwenningskuur haar leven weer op poten wil krijgen. Ze wordt hierin bijgestaan door een vriend, een acteur voortdurend op zoek naar werk, haar vriendin, een buitengewoon met zichzelf ingenomen vrouw, en verstandige, nuchtere dochter. 

Haar ex-minnaar gooit onbedoeld roet in het eten, als hij probeert haar terug te winnen. Als de carrière van haar vriend weer in het slop raakt en haar vriendin tot de ontdekking komt dat haar leven niet zo rooskleurig is als ze zichzelf had voorgehouden én haar ex-minnaar tóch weer om haar heen draait, neemt alles een andere wending.  

Tickets zijn te koop op de website van CulturA & Zo: https://www.culturaenzo.nl/agenda 

Locatie

  • CulturA & Zo

    Dorpsstraat 7
    2631cr Nootdorp