Openingavond Verbeeldingsweekend met Ramses
Openingavond Verbeeldingsweekend met Ramses

Openingavond Verbeeldingsweekend met Ramses

vrijdag 23 september 2022 20:00 t/m vrijdag 2 september 22:00

Het laatste weekend van september staat, zoals al bijna 30 jaar, bol van kunst en cultuur, en dit jaar nog meer dan anders.                                                                                                                                                 

Burgemeester Björn Lugthard zal vrijdagavond 23 september de officiële opening verrichten. 

Daarna is er een bijzonde’r optreden van Fredie Kuiper (zang, accordeon) en Jorick Jochems, die samen de voorstelling Ramses in vogelvlucht presenteren; een ode aan de man die voor het Nederlandse culturele leven zoveel heeft betekend.

Locatie

  • CulturA & Zo

    Dorpsstraat 7
    2631cr Nootdorp