De Verbeelding, hét culturele evenement van heel Pijnacker-Nootdorp
De Verbeelding, hét culturele evenement van heel Pijnacker-Nootdorp

De Verbeelding

vrijdag 23 september 2022 20:00 t/m zondag 25 september 22:00

Het laatste hele weekend van september staat heel Pijnacker-Nootdorp al bijna 30 jaar in het teken van kunst en cultuur. Vrijdagavond wordt het weekend geopend in Theater CulturA, met de voorstelling ‘Ramses in vogelvlucht’.

Hét culturele evenement van heel Pijnacker-Nootdorp

Op zaterdag en zondag zijn er in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede op bijzondere plekken exposities en optredens. Op zaterdag is er een gratis kindervoorstelling in Nootdorp en een in Pijnacker, en op zaterdagavond is er een fantastisch concert in de Pijnackerse Dorpskerk. En alles gratis toegankelijk. 

Alle informatie vind je op www.deverbeelding.nu.

Locatie