Pinksterfeest FF Anders
Pinksterfeest FF Anders Jitka Bulthuis

Pinksterfeest FF Anders

zaterdag 4 juni 2022 14:00 t/m 16:00

Pinksterfeest FF Anders 

 

Op zaterdag 4 juni kunnen kinderen, tieners en volwassenen tussen 14.00 en 16.00 uur in de Ontmoetingskerk (Klapwijseweg 91, Pijnacker) samen Pinksterfeest vieren. Met lekker weer gan wij dan vooral buiten samen allemaal leuke activiteiten rond het thema Pinksteren beleven en mooie dingen voor zichzelf en anderen maken. Natuurlijk komt er ook een speurtocht. Opgeven uiterlijk op donderdag 2 juni via ffandersinfo@gmail.com, met de leeftijd  en de namen van de kinderen erbij. Kinderen t/m 7 jaar alleen met een volwassene begeleider. Deelname is gratis, vrijwillige bijdrage voor Oekraïne welkom. Meer info: Pinksterfeest FF Anders | FF Anders (ffanderspijnacker.nl)

Locatie

  • Ontmoetingskerk

    Klapwijkseweg 91
    2642ra Pijnacker