Kom aanstaand weekend ideeën opdoen tijdens het gezellige event De Smaak van Kleur
Kom aanstaand weekend ideeën opdoen tijdens het gezellige event De Smaak van Kleur

De Smaak van Kleur

zaterdag 25 juni 2022 10:00 t/m 16:30

Pijnacker - Op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni vindt de zevende editie van “De Smaak van KLEUR” plaats. Een lokaal event over wonen, (ver)bouwen, proeven en verwennen.

Na twee jaar afwezigheid is het jaarlijkse lokale event op het gebied van wonen, (ver)bouwen, lifestyle en eten en drinken terug aan de Kerkweg 41a bij Th. v/d Helm Sanitair & Tegels. Voor het eerst is het een zomerse editie en staan er weer veel bekende, maar ook nieuwe deelnemers en hun bedrijf op het event.

Kom de heerlijke Italiaanse delicatessen proeven van Da Gigino. Een echt authentiek Italiaans restaurant waar je de smaken van de Italiaanse keuken zult proeven. Of ben je een echte liefhebber van hete verse en verwerkte pepers? Kom dan zeker langs bij de Hot Pepper King. Of proef de heerlijkheden van Bakker Rijnbeek.

Op het gebied van bouwen vindt u alles over het (ver)bouwen en inrichten van huizen. Van tuinaanleg of zonwering tot benodigdheden en onderhoud van uw woning. Denk hierbij aan Hoveniersbedrijf Andre v/d Eijk, Schildersbedrijf Soeterbroek of Geers Zonwering, Dagmar Sommer Ontwerpbureau, Intercomfort of Aannemers bedrijf Schotte.

Bezoekers zullen daarnaast ook veel nieuws vinden op het gebied van lifestyle zoals kunst, decoratie, uiterlijke verzorging en ontspanning. De Optieker adviseert u een modieus montuur of kijk voor een prachtig sieraad van Kera Bijoux.

Uiteraard is dit maar een kleine selectie van de dertig deelnemende ondernemers. Dus laat je verrassen, inspireren, kom ontdekken, proeven en ontmoet deze lokale ondernemers!

Op vrijdag 24 juni van 19:00-21:00 uur en 25 juni van 10:00-16.30 uur staan alle deelnemende ondernemers klaar om u te voorzien van informatie op het gebied van Wonen, Bouwen, Proeven en Verwennen.

Locatie