Telstar Popconcert
Telstar Popconcert Poster is eigen ontwerp.

Telstar Popconcert

zaterdag 21 mei 2022 20:00 t/m donderdag 21 april 0:00

Op zaterdag 21 mei vindt er een zinderend Popconcert plaats in de Aula van het Stanislas College in Pijnacker. De presentatie is in handen van Marlon Taal. Marlon heeft onlangs gereageerd na een na een oproep in de Telstar voor een presentatietalent uit Pijnacker-Nootdorp. Tijdens een avondvullend programma wordt het publiek getrakteerd  op Popmuziek van toen en van nu. Denk aan bijvoorbeeld de bekende hits van Kensington, Amy Winehouse, Doe Maar Queen, Abba etc. Ook het indrukwekkende Hallelujah van Lennard Cohen mag niet ontbreken. Dit stuk zal worden gezongen door Martine de Jong, de bekende zangdocente uit Pijnacker. Zij zal worden begeleid door het Symfonisch Blaasorkest van Excelsior Pijnacker. De basis van nagenoeg alle popmuziek vormt het slagwerk. Tijdens dit popconcert zal de slagwerkgroep van de Muziekschool Pijnacker een spetterend optreden verzorgen en ze beloven hun best te doen om het dak van de Aula eraf te spelen.Ook zal Jeroen Rood acte de presence geven tijdens dit Pop spektakel. Jeroen is inmiddels een bekendheid binnen Pijnacker-Nootdorp en onlangs heeft Jeroen nog een mini album uitgebracht, te beluisteren op Spotify.Kortom, we trakteren iedereen op een gevarieerd programma wat je echt niet mag missen.

Locatie

  • Stanislas College Pijnacker

    Sportlaan 3a
    2641az Pijnacker