Afbeelding
Charles van der Mast

Repair Café Pijnacker

zaterdag 3 december 2022 9:30 t/m 12:00

Het is bijna weer de eerste zaterdag van de maand en dat betekent dat het Repair Café Pijnacker weer open is. U bent daarom weer van harte welkom met al uw reparaties op zaterdagochtend 3 december 2022 van 09:30-12:00 uur in de Schakelaar!

Kom vroeg, dan hoeft u niet lang te wachten. We pakken ALLE reparaties aan. Alles betekent: keukenapparaten, audioapparatuur (oud en nieuw), computers, mobieltjes,  botte messen en scharen, (tuin)gereedschap, rollators, fietsen, broeken, jassen en poppen, lampen, stofzuigers, enzovoorts. En u weet het “Weggooien? Mooi niet!” is onze leus. DUURZAAMHEID staat voorop.

Koffie en thee met iets lekkers staan voor u klaar. U kunt voor de deur parkeren of op het kerkplein.

Locatie

  • Dienstencentrum De Schakelaar

    Mr. Dr. van den Helmlaan 11
    2641de Pijnacker