Filatelisten bijeenkomst

maandag 12 december 2022 19:30 t/m zaterdag 12 december 22:00

Maandag 12 december  komen we weer bij elkaar in het gebouw De Acker, Park Berkenoord 2 in Pijnacker. Deze keer is er een Euro veiling. Iedere kavel staat voor 1 Euro op de lijst en kan er eventueel verder geboden worden.  We starten met zo’n 100 kavels.

De zaal is open om 19.30 uur. Er is gelegenheid voor een hapje en drankje bij de bar. Tevens is er gelegenheid om in en rond de dubbeltjeshoek te snuffelen of u nog wat leuks kan vinden voor uw verzameling. Ook kunt u bij kletsen met uw collega verzamelaars. Om20.15 opent de voorzitter de bijeenkomst en na de opening kan de veiling beginnen. Na de veiling wordt er afgerekend en daarna is de verloting van dikwijls heel mooie zegels, blokken en series. Daarna wordt er nog een nummer getrokken voor de altijd heel mooie aanwezigheidsprijs Bent u geen lid maar wilt u toch eens kennis met on maken, u bent altijd welkom. Vraag even naar de voorzitter.