Vrouwenevent Vita Victoria DV

zaterdag 8 oktober 2022 9:30 tot 16:00

Vita Victoria Vrouwenevent - 8 - 10 - 2022

Door het team van Vita Victoria, bestaande uit christenvrouwen uit Delft e.o. wordt op D.V. 8 oktober 2022 een vrouwenevent georganiseerd. Het is een heerlijke dag voor vrouwen, om bemoedigd te worden, om gezellig een dagje uit te zijn met een vriendin, zus, moeder, dochter of misschien wel allevier? Om mooie en betekenisvolle dingen in de diverse stands te kunnen kopen en heerlijk verwend te worden met koffie/thee, allerlei lekkers en een verzorgde lunch!

Op deze dag zullen we stil staan bij het thema ‘Geboren om te vliegen’! 

Zweven op de wind, gedragen door Gods geest, onder Zijn vleugels; zo zijn we bedoeld. 

We gaan heerlijk samen zingen en zien uit naar een prachtige uitwerking van het thema door de sprekers Mira de Boer en Gert Hutten.

In de middag gaan we d.m.v. verdiepende en creatieve workshops op verschillende manieren met het thema aan de slag. Kom samen met gemeenteleden, collega’s, vriendinnen en/of zussen en laat je inspireren op deze dag op het CLD in Delft. 

Bekijk onze website en schrijf je in www.vitavictoria.nl. Van harte welkom!