vrouwelijke ondernemers werken aan hun website
vrouwelijke ondernemers werken aan hun website Claudia Rietveld

WWW-Club: Werkelijk Werken aan je Website

vrijdag 7 oktober 13:00 - 17:30

Krant: Een middag vol focus werken aan je website voor vrouwelijke ondernemers. Met hulp voor techniek en tekst. Website: Een middag vol focus werken aan je website voor vrouwelijke ondernemers. Met hulp voor techniek en tekst. Je website is altijd in beweging. Net zoals jouw bedrijf dat is. Maar je kijkt steeds weer op tegen al dat gepuzzel en uitzoekwerk. En dan heb je nog niet eens naar de inhoud gekeken. Wat zet je nu waar, in welke woorden en hoe bouw je je pagina handig op? Met de WWW-Club heb je geen excuus meer om werken aan je website uit te stellen!

Locatie

  • Claudia Regelt

    Dorpsstraat 5
    2665bg Bleiswijk