Activiteit: Wandeling: Loslaten, met de stroom mee
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
 • Alles
 • (17)
  Muziek
 • (1)
  Film
 • (27)
  Evenement
 • (3)
  Lezingen
 • (12)
  Sport
 • (7)
  Zakelijk
 • (2)
  Natuur

Wandeling: Loslaten, met de stroom mee

zaterdag 12 oktober 10:30 t/m 12:30 uur

maxmann

Het is herfst. De blaadjes vallen en de natuur laat zich in haar mooiste tinten zien. Een goed moment om eens stil te staan bij wat jij wilt loslaten.

- Wat wil je niet langer met je meedragen?

- Wat probeer je vast te houden, hoewel het in het verleden ligt?

- Welke overtuigingen staan jouw levensgeluk in de weg?

Loslaten kun je oefenen door het te doen!

De natuur helpt een handje: in dit seizoen laten de blaadjes de bomen los. Of andersom. Beide maken ruimte voor de volgende fase. Hierin is de natuur ons voorbeeld: ze beweegt mee met de stroom, met de omstandigheden. Voor mensen geldt vaak het tegendeel:

"Als er een deur dicht gaat, gaat er altijd een andere deur open. Maar wij blijven vaak alleen naar die dichte deur kijken, waardoor we niet door hebben dát zich een nieuwe heeft geopend."

De wandeling wordt aangeboden door Bewust Delft, netwerk en platform voor bewust(er) leven. De wandeling is kosteloos. Er is iedere maand een wandeling, steeds met een ander, vaak aan het seizoen aangepast thema (bewustdelft.nl). De wandelingen worden bij toerbeurt door verschillende professionals zij zijn aangesloten bij Bewust Delft.

Begeleider:

Esther Hasselman wandelt veel. Als coach en mindfulness trainer, maar ook zelf. Omdat de natuur haar dichterbij haar eigen natuur brengt.

https://www.bewustdelft.nl/agenda/categorie/evenement


deel deze activiteit

Locatie

't Rieten Dak
Delft
Middelweg 3
2616lv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>