Activiteit: Straattheater Festival
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
 • Alles
 • (19)
  Muziek
 • (2)
  Film
 • (29)
  Evenement
 • (4)
  Lezingen
 • (13)
  Sport
 • (7)
  Zakelijk
 • (2)
  Natuur

Straattheater Festival

zaterdag 13 juli 11:00 t/m 16:00 uur

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum voorheen Ondernemersvereniging Ackershof ook dit jaar weer een groots straattheaterfestival.

Op zaterdag 13 juli kunt u zich van 11.00 tot 16.00 weer laten verrassen door de vele acts waarvan een viertal zich weer op het Raadhuisplein genesteld hebben waar zij hun show op deze dag drie tot vier keer zullen herhalen.

Als organisatie zijn wij trots de komst uit Engeland van Abigail Collins aan te mogen kondigen. Met haar bijzondere kijk op de Britse wens om de Europese Unie te verlaten lijkt zij met Fool Brittania! het absolute hoogtepunt van het festival te worden.

Maar ook Piepschuim is net als vorig jaar weer aanwezig met een nieuwe, spectaculaire act.

Naast de vier permanente shows op het plein hebben wij weer een keur van mobiele acts weten te contracteren die zich door het hele centrum zullen verspreiden. Hoewel te veel om allen te benoemen vragen wij uw speciale aandacht voor Stephworx met de Flamenco op hoge stelten en voor Exoot met Scubabianchi een autobianchi omgetoverd tot een rijdend aquarium gevuld met goudvissen en een man die niet te vertrouwen is.

Het festival is met dank aan vele ondernemers geheel gratis te bezoeken en wij hopen u in grote getale te mogen verwelkomen in onze winkels en op straat!


deel deze activiteit

Locatie

Winkelcentrum Ackershof
Pijnacker
Raadhuisplein 6
2641dr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>