Postzegels verzamelen

maandag 11 maart 2019 19:30

Maandag 11 maart is het weer de avond dat de Filatelisten uit de regio bij elkaar komen. Deze avond is uiterst geschikt om je verzameling uit te breiden met de ontbrekende zegels.

Om 19.30 gaat de zaal open en om 20.15 opent de voorzitter de vergadering. Achter in de zaal is een heel goed gevulde dubbeltjeshoek te vinden bij Brigitte en er zijn nog enkele andere leden die nog wat te ruilen of te verkopen hebben. Er is voor redelijke prijzen koffie en een drankje te koop aan de bar. Na de openingswoorden van de voorzitter gaat de veiling van start en kunnen de leden gaan bieden op meer dan 100 mooie postzegelkavels.

Na het afrekenen van deze kavels is er de trekking van de loterij met ook weer hele mooie prijzen. Wil je eens komen kijken of je interesse hebt om lid van deze mooie club te worden, voor het geld hoef je het niet te laten, maar €.10.- per jaar. Dan kun je ook nog lid worden, zonder kosten, van de rondzenddienst, waarin je in de tassen met veel boekjes, voor heel redelijke prijzen zegels kunt kopen. Je kunt zelfs lege boekjes kopen en zelf je dubbele zegels in deze dienst inbrengen. Wij zijn te vinden in het gebouw "De Acker", Park Berkenoord 2 te Pijnacker. Zaal open om 19.30 uur. Voor meer info: jvdhaar37@kpnmail.nl

Locatie