Activiteit: Sakkara: laboratorium van de goden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
 • Alles
 • (3)
  Theater
 • (53)
  Muziek
 • (5)
  Film
 • (85)
  Evenement
 • (22)
  Lezingen
 • (23)
  Sport
 • (1)
  Zakelijk
 • (2)
  Natuur

Sakkara: laboratorium van de goden

donderdag 14 juni 19:30 t/m 22:15 uur

W. Witteveen

Op donderdag 14 juni organiseert Yoena een lezing van Willem Witteveen over het gebied dicht in de buurt van het Gizeh Plateau bij Cairo/Egypte.

Deze avond neemt hij zijn toehooerders mee naar Sakkara. Ook wel bekend als een grote uitgestrekte necropolis waar zich o.a. de trappiramide van Koning Djoser bevindt.

Minder bekend is dat Sakkara ook een belangrijke plaats was waar veel werd geëxperimenteerd met geneesmethodes door middel van bijzondere fenomenen die nu pas door onze wetenschappers worden "herontdekt" en gerelateerd zijn aan klank als onderdeel van het elektromagnetische spectrum uit onze moderne natuurkunde.

Het tweede deel van de lezing gaat namelijk over de rol van de Ark des Verbonds en diens relatie met het Oude Egypte en met Sakkara in het bijzonder.

Deze Ark des Verbond had misschien wel een heel ander doel dan tot nu toe nog steeds wordt aangenomen door de 'kerkelijke cultuur'.

In zijn lezing zal Willem proberen een tipje van de sluier op te lichten die misschien wel beter gesloten had kunnen blijven.

Het beloofd weer een intrigerende avond te worden waarin Willem ons op een boeiende een meeslepende manier kennis laat nemen met zijn nieuwe ontdekkingen en zienswijze!

Bijdrage: €17,50. Meer informatie: www.yoena.nl


deel deze activiteit

Locatie

Yoena, centrum voor spirituele ontdekkingen
Delft
Phoenixtsraat 66 66
2611am


Poll

als een ondergrondse container vol zit... wat doe je dan?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>