Activiteit: Hou je van Holland ....
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
 • Alles
 • (6)
  Theater
 • (41)
  Muziek
 • (5)
  Film
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (84)
  Evenement
 • (13)
  Lezingen
 • (19)
  Sport

Hou je van Holland ....

donderdag 17 mei 14:30 uur

De PCOB, afdeling Pijnacker-Nootdorp, brengt, samen met Natuurmonumenten, de natuur bij u.

De districtscommissie Zuid-Holland heeft zes presentaties samengesteld met prachtige natuurfoto’s, filmpjes en vogelgeluiden van de mooiste natuurgebieden in ons land.

Eén van de vrijwilligers bij Natuurmonumenten zal voor u vertonen: Hou je van Holland....

Deze presentatie geeft met beelden, geluiden en filmpjes een prachtig overzicht van al het mooie dat te zien en te horen is in Zuid-Holland en andere natuurgebieden.

Talrijke dia's belichten het gevarieerde leven in flora en fauna; de foeragerende lepelaars, de oehoe, de zwarte stern, de duikende ijsvogel en talrijke andere vogels kruisen uw pad, evenals sommige hongerige planten.

U maakt kennis met de hemelgeit, die naar beneden duikt, met de futen, die hun pinguïndans uitvoeren, met de vergeefse inspanningen van de zeester, maar ook met bedreigingen voor onze weidevogels.

Diverse natuurontwikkelingsprojecten, zoals het restaureren van beken, het aanpassen van het Haringvliet, de Voornse duinen met het mooie Quackjeswater en de Nieuwkoopse plassen passeren de revue, tezamen met de grote verscheidenheid in flora en fauna daarin.

Na afloop bent u waarschijnlijk een beetje meer van Holland gaan houden.


deel deze activiteit

Locatie

Dienstencentrum De Schakelaar
Pijnacker
Mr. Dr. van den Helmlaan 11
2641de


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>