postzegels
postzegels ?

Bijeenkomst verzamelaars van postzegels

maandag 11 november 2019 19:30

Maandag 11 november komen de filatelisten uit de regio weer bij elkaar voor hun maandelijkse bijeenkomst in gebouw De Acker, Park Berkenoord 2 in Pijnacker. Om 19.30 uur is de zaal open en om 20.15 opent de voorzitter de vergadering. Voor die tijd en ook in de pauze is er ruim tijd om in de dubbeltjeshoek te grasduinen of je nog leuke postzegels kan vinden om je verzameling uit te breiden.

Er liggen veel stockboeken op de tafels waar je voor meestal een dubbeltje per stuk kan vinden wat je zoekt. Ook is er in de hal een bar waar je wat te drinken en te eten kunt kopen voor redelijke prijzen. Na de opening van de voorzitter is er voor de leden een veiling van ruim 100 postzegelkavels en daarna de trekking van de loterij met hele mooie postzegelprijzen.

Tevens is er daarna de trekking van de aanwezigheidsprijs met altijd een heel mooie prijs. Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken of u via onze vereniging uw hobby weer wilt gaan oppakken of er mee gaat beginnen. Ook kunt u dan van de rondzenddienst gebruik maken waar altijd heel veel zegels in te vinden zijn. De contributie bedraagt €10.- per jaar, daar hoeft u het niet voor te laten. U bent van harte welkom. Voor meer informatie: jvdhaar37@kpnmail.nl

Locatie