Vreugde bij SV Nootdorp na de gelijkmaker in extremis van Charlie Windhorst. (Foto: Sander de Hollander) Foto:

Gelijkspel voor SV Nootdorp, winst voor RKDEO

Beide Nootdorpse voetbalclubs speelde afgelopen weekend een thuiswedstrijd. SV Nootdorp ontving op zaterdag FC Rijnvogels uit Katwijk en RKDEO was gastheer voor het Haagse TAC'90.

Halverwege de eerste helft opende SV Nootdorp de score met een doelpunt van Jeffrey Flohr en daarna begon het stuivertje wisselen om de winst. In blessuretijd leken de bezoekers met 3-4 aan het langste eind te trekken, maar Charlie Windhorst tikte op het laatste moment de gelijkmaker binnen. Eindstand 4-4. Voor RKDEO stond zondag de partij tegen koploper TAC'90 uit Den Haag op de rol. Na het eerste fluitsignaal begon een vermakelijke wedstrijd en werden aan beide kanten kleine kansjes gecreƫerd maar geen enkel moment verveelde. Halverwege de eerste helft opende RKDEO de score met een mooie kopdoelpunt van Sander Kuipers. Vlak na rust kwam TAC op gelijke hoogte en na een uur spelen maakte Tomas Prieto de winnende treffer en klom RKDEO naar een 2e plaats op de ranglijst. Aanstaande zondag wederom een topper op het programma, dan gaat RKDEO op bezoek bij DSOV in Vijfhuizen.