Mede de komst van Action heeft een positief effect gehad op de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum voor retailers en consumenten.
Mede de komst van Action heeft een positief effect gehad op de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum voor retailers en consumenten. Foto:

Real I.S. koopt winkelcentrum Parade Nootdorp

Real I.S. heeft winkelcentrum Parade in Nootdorp gekocht van vastgoedfondsen beheerd door Blackstone. De verkoop omvat 15.000 m2 winkelruimte en de bijbehorende parkeergarage met meer dan 500 parkeerplaatsen.

Sinds 2014 werd het winkelcentrum beheerd door Multi Netherlands, onderdeel van Multi Corporation, het pan-Europese retailplatform van Blackstone. In 2016 heeft Multi Netherlands het winkelcentrum gerenoveerd en geherpositioneerd. De toevoeging van nieuwe aansprekende winkels, zoals discounter Action, de uitbreiding van de supermarkten Jumbo en Lidl en de renovatie van de parkeergarage heeft een positief effect gehad op de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum voor retailers en consumenten. "Parade is een modern en gerenommeerd winkelcentrum met een hoge belevingswaarde", aldus Jochen Schenk, lid van Real I.S. AG's Board of Management. "Het object is gunstig gelegen en perfect in lijn met onze aankoopstrategie voor BGV VII Europa". "Sinds de herpositionering van Parade Nootdorp is het bezoek aan het winkelcentrum toegenomen met meer dan 16%", aldus director Asset Management Arjen Seckel van Multi Netherlands. Cushman & Wakefield heeft de verkoop voor Blackstone en Multi commercieel begeleid. Verkoper is juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff.